CAREPOINT

Om CAREPOINT

CAREPOINT ejes af de 23 medlemsvirksomheder . Der er dermed tale om en betydelig aktør på markedet - både hvad angår omsætning og udbredelse. Kæden er etableret som en frivillig kæde, inspireret af lignende kæder i ind- og udland.

Kæden blev startet i 2005, af nogle driftige autoforhandlere, som kunne se fordelen ved at være mange, og på sigt være 100 % landsdækkende, hvilket man forventer at være i løbet af kort tid. Herved vil styrken være landsdækkende ensartet service. Kæden startede med 18 medlemmer den 01.09.05 og har i dag 23 dygtige medlemsvirksomheder, som hver dag arbejder i kundernes tjeneste.

CAREPOINT vil i dagligdagen være den del af autobranchen, der er kendt for den gode og ærlige service.

CAREPOINT har de 3 hovedmærker VWSKODA og SEAT i forhandling, og mindst ét af de pågældende mærker, vil være repræsenteret hos en CAREPOINT forhandler, men enkelte forhandlere kan have andre mærker repræsenteret. Se på vores forretningsliste, hvor du kan finde de forskellige forhandlere, og hvilket mærke(r) de forhandler.

Det forpligter at sælge verdens bedste biler, og derfor er kravene til medlemsvirksomhederne meget strenge - både hvad angår økonomi, personale og serviceudbud. CAREPOINT er derfor en overbygning på den sikkerhed, som de enkelte bilmærkers autorisationer giver.

Du skal være glad for at komme i vore forretninger, er du, mod forventning, ikke det, hører vi meget gerne fra dig. 

|